preskoči na sadržaj
Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 14. siječnja 2019. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Statuta Glazbene škole Milka Kelemena (na dalje: Statut) putem pošte ili osobno na adresu Glazbena škola Milka Kelemena, Slatina, Ulica braće Radića 4 ili slanjem emaila na adresu glazbenamilkakelemena.sl@optinet.hr.

Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi Nacrt dostavljaju se isključivo na  obrascu za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na internet stranicama Glazbene škole Milka Kelemena (http://glazbena-milka-kelemena.skole.hr/katalog_informacija_/savjetovanje_s_javno_u ).

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela prijedloga akta/dokumenta na kojeg se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Glazbene škole Milka Kelemena. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju prijedloga.

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Statuta Glazbene škole Milka Kelemena objavljen je u elektronskom obliku na internet stranici Glazbene škole Milka Kelemena  i oglasnoj ploči škole.

 

Nacrt prijedloga Statuta predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Statuta.

Tekst ove objave objavit će se na web stranici Glazbene škole  Milka Kelemena http://glazbena-milka-kelemena.skole.hr/  –  u rubrici „Pravo na pristup informacijama“, podrubrici „Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću“.

 

Po provedenom javnom uvidu izradit će se izvješće o provedenom uvidu.

 
Interreg projekt


e-dnevnik


Instrumenti

KLAVIR

 

 

HARMONIKA

 

 

GITARA

 

 

TAMBURE

 

 

VIOLINA

 

 

FLAUTA

 

 

KLARINET

 

 

SAKSOFON

 

 

TRUBA

 

 

TROMBON


Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


20 godina naše škole


Glazbeni spotovi


Škole- prijatelji

         

 

     

                                   

                                                                       


Linkovi

Glazbena oprema:

 

Note:

preskoči na navigaciju